button-3896

Днями з життя пішов наш давній друг: художник, дизайнер, майстер декоративно-прикладного мистецтва, Заслужений діяч мистецтв України В'ячеслав Едуардович Іваницький.

За своє насичене творче життя В'ячеслав Іваницький разом з дружиною Лідією Іванівною створили безліч цікавих, яскравих та корисних проектів.



Вважаємо за честь, що подружжя Іваницьких протягом більш ніж 30 років співпрацювало із нашим театром: починаючи від оформлення інтер'єрів театру (фойє, глядачевої зали), виготовлення гобеленів, які є окрасою та візитівкою Миколаївського українського театру, і до створення музею театру на малій сцені. Ця співпраця завжди була плідною, а її результати ще багато років будуть надихати як служителів Мельпомени так і сотні тисяч глядачів, які відвідають театр після нашої Перемоги.

Сьогодні, 4 липня 2022 року, Майстра проводжають в останню путь.

Колектив Миколаївського національного академічного українського театру драми та музичної комедії щиро співчуває родині Іваницьких у зв'язку із непоправною втратою.

Сумуємо разом із вами та завжди будемо з теплом згадувати В'ячеслава Едуардовича, який доклав значних зусиль до розбудови та становлення нашого театру.

Вічная пам'ять