button-3896

30 листопада 2018 року Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії представив своїм глядачам прем'єру чорної комедії "Жмурик All inclusive" за п'єсою сучасного українського драматурга Анатолія Крима.

Режисер-постановник вистави – провідний актор нашого театру, заслужений артист України Сергій Чверкалюк. Художником-постановником виступила  Тетяна Чухрій. Цей творчий тандем неодноразово дарував нашим глядачам захоплюючі та яскраві вистави. Ця прем'єра також стала успішним продовженням творчої співпраці.

Життя Аркадія – головного героя вистави в один момент летить шкереберть. Бізнес, який він роками тяжко будував разом з дружиною, спалюють. Розбитий горем він напивається так, що лікарі врешті-решт вирішують, що Аркадій помер.

До того ще й патологоанатом не зробив ростину, а формально заповнив свідоцтво про смерть. По документах – Аркадій помер. Труна, місце на кладовище, родичі в траурі, поминальний обід замовлено  – підготовку скасувати вже неможливо. Але він прокидається в морзі.

Та тут виникають такі обставини... що мабуть смерть була б для нього непоганим варіантом...