button-3896

Сьогодні вранці, 25 лютого 2016 року, пішов з життя заслужений артист України Володимир Вікторович Кузнєцов, який майже 50 років своєї творчої діяльності присвятив служінню мистецтву на сцені Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії. 

Його талант, оптимізм і нездоланна любов до акторської професії стали запорукою створення різноманітної палітри яскравих ролей, яких за його яскраву та довгу кар'єру було більше сотні. У корабельному краї здобули успіху його поезії, деякі його вірші стали основою ліричних пісень "Вічний вогонь", "Ластівки", "Джерело", "Сусіди".

Володимир Кузнєцов – активний громадський діяч театру і міста: довгий час він був головою профспілки театру, постійним членом журі обласного методичного центру художньої самодіяльності, мав чисельні грамоти від міськвиконкому та обласного управління культури.

Колектив Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії глибоко сумує у зв'язку із смертю чудового актора і прекрасної людини та висловлює щирі співчуття дружині, заслуженій артистці України Кузнєцовій Ользі Іванівні, сину, рідним, колегам та друзям.