button-3896

Миколаївський національний академічний український театр драми та музичної комедії 29 жовтня 2021 року розпочав свій 95-й ювілейний театральний сезон музичним проектом "Пісня – душа співає". Цей проект наш творчий колектив присвятив 30-річчю Незалежності України.

95-й ювілейний театральний сезон – перший сезон театру в почесному статусі – Національний. І нам приємно, що на це свято завітали: перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Георгій Решетілов, а також давні друзі театру та наші улюблені глядачі.

Пісня – душа співає! І справді... протягом більш ніж двох годин наші артисти-вокалісти, артисти балету і звичайно ж оркестр театру, дарували справжню українську Пісню, тепло та позитивні емоції всім присутнім.

Директор-художній керівник театру, народний артист України Микола Берсон привітав глядачів та поділився планами театру на сезон: щомісяця на глядачів чекатимуть прем'єри на великій або малій сцені, різні за жанрами вистави, а вже за рік наш творчий колектив відсвяткує своє 95-річчя!

У фіналі вечора на сцену вийшов директор Миколаївського зоопарку Володимир Топчий та із великим задоволенням за дорученням свого колективу вручив Миколі Берсону орден Леонтовича, який Зоопарк випустив до свого 120-річчя!

P.S. До речі, відвідувати театр можна абсолютно безпечно (всі наші працівники вакциновані). Єдине, що перед візитом до театру потрібно перевірити (і захопити із собою) сертифікат про вакцинацію (або свіжий ПЛР-тест), а також маску.

P.P.S. На вході до театру адміністратори перевірять ваші документи, виміряють температуру та нагадають про необхідність носіння масок. В обох фойє театру, як і раніше, встановлені засоби для дезінфекції, а в барі використовується лише одноразовий посуд.