button-3896
Як минуло літо 2022 для колективу нашого театру?

 
З постійними сиренами, нічними (а інколи і денними) ракетними обстрілами, з ранковою кавою, яка допомагає прокинутись від перерваного сну та у мріях про повернення глядачів і прісної води.
І звичайно, воно минуло в творчих пошуках та наполегливій праці!
 
 
За літо ми поставили дві вистави на великій сцені:
 
• Липень 2022. “Тартюф” Мольєра. Режисер-постановник вистави - Євгеній Резніченко, з яким ми почали працювати минулого року. Його дебютна робота в нашому театрі – вистава “Кар'єра за прізвищем” (за п'єсою “Мина Мазайло” Миколи Куліша). Прем’єра відбулась на початку лютого 2022 і хоч ми встигли зіграти її всього 4 рази, та вона дуже сподобалась нашим глядачам. Також, “Кар'єра” взяла участь у цьогорічному Міжнародному театральному фестивалі “Мельпомена Таврії” (на жаль, лише в онлайн форматі).
 
 
Цього року, Євгеній спробував у “Тартюфі” разом із нашими акторами дослідити сімейні стосунки і важливість критичного мислення, яке може бути затьмарене агітацією та пропагандою. В ролі Тартюфа –Микола Тамарянський та Олександр Лебідь, в ролі Оргона – заслужений артист України Сергій Чверкалюк 
 
 
•Серпень 2022. “Труфальдіно із Бергамо” або “Слуга двох панів” Карло Гольдоні. Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк. Співпраця з цим режисером триває вже понад 10 років. За цей час він поставив на нашій сцені вистави у різних жанрах: від “Макбета” до “Наталки-Полтавки” та від “Шевальє Іван Сірко” до “9 життів Едіт Піаф”.

 
Цього разу Сергій Миколайович створив яскраву та ексцентричну музичну комедію. Ми впевнені, що після нашої перемоги глядачі потребуватимуть потужної дози позитивних емоцій. І ця вистава обов'язково їх вам подарує! Роль Труфальдіно виконує Євген Студзінський 
 
 
 
 
Загалом, з початку повномасштабного вторгнення, ми створили 6 вистав (2 на великій сцені та 4 на малій). Наразі триває робота ще над 3 виставами (1-ою на великій сцені та 2-ма – на малій).
 
Ми продовжуємо працювати в незламному місті-герої Миколаєві та мріємо про те, щоб якомога швидше побачитись з вами, наші любі глядачі!
 
Віримо у Збройні сили України!
Разом до перемоги!